Te is segíthetsz!

Hitvallásunk szerint „Együtt könnyebb!”, így többféleképpen segíthetsz céljaink elérése érdekében. Örömmel vesszük a javaslatokat, tanácsokat szakmai és egyéb megkereséséket is, hiszen működésünk folyamatos, tevékenységeink szerteágazóak, így a „segítőrendszerünk” folyamatos mozgásban van, újra és újra formálódik az egyes igényeknek megfelelően.

Kupakgyűjtés
 

Ezzel indult minden. Az egyik legrégebbi tevékenységünk a működésünk során. Több Együtt Gyűjtőponttal rendelkezünk, ahol leadhatók azok a kupakok, amelyeket a beteg gyermekek segítésére szeretnének támogatóink felhasználni. Alapítványunk több Műanyagfeldolgozó üzemmel létesített szakmai partnerségen alapuló megállapodást, így a hozzánk begyűjtött kupakokat a lehető legrövidebb időn belül juttatjuk el a feldolgozókhoz. Ennek köszönhetően támogatóink abban a biztos tudatban lehetnek, hogy az általuk segített, támogatott fejlesztő tevékenységek rendkívül rövid időn belül megvalósulnak. A kupakok elszállításáról, begyűjtéséről önkénteseink gondoskodnak, így minden támogatási összeg a beteg gyermekekhez jutnak el.

Kupakgyűjtő pontjaink névsora folyamatosan bővül, a teljes lista itt elérhető: (LISTA)

Amennyiben szeretnéd, hogy a lakóhelyedhez közel is létesüljön Együtt Gyűjtőpont, úgy kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Alapítványi támogatás
 

Sok kicsi sokra megy! Szívesen vesszük cégek, gazdasági társaságok, vállalkozók felajánlásait, úgy mint a magánszemélyek pár száz forintos támogatását is. Amennyiben alapítványi céljainkkal azonosulni tudsz és van lehetőséged a beteg gyermekek ily módú segítésére, támogatására kérjük, segítsd fejlesztő, gyógyító munkánkat!

Együtt Gyógyulni Könnyebb Alapítvány bankszámla száma:

Postai (rózsaszín) utalványcímünk:
Együtt Gyógyulni Könnyebb Alapítvány
3200 Gyöngyös, Bethlen Gábor utca 10 1. I/11.

Alapítványunk támogatottjaival ún. támogatási szerződést köt, amely részletes tartalmazza a támogatás szakmai- és jogi körülményeit, jogait és kötelességeit. A támogatási szerződés egy minta példánya az alábbiakban letölthető.

Azon személyek, akik szeretnék kérni az Alapítvány segítségét támogatási kérelem formájában tehetik meg, amelynek beérkezése folyamatos. A szerkeszthető formanyomtatvány innen letölthető:

Támogatási Szerződés - minta